Úvod do klinické mikrobiologie s ohledem na hlavní původce gastrointestinálních infekcí. Výčet střevních patogenů, charakteristika a základní symptomatika jimi vyvolaných onemocnění včetně enterotoxikóz. Zopakování odběru materiálu pro mikrobiální diagnostiku alimentárních infekcí.
| Příloha | Datum | Velikost | Přístupnost [?] | Klinicky citlivé [?] | Licence | |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Alimentární infekce | 11.11.2013 | 1.66 MB | kdokoli | – | ![]() |
Předměty/kurzy
Obsah článku podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česko
Klíčová slova: alimentární infekce
citace: Dřevínek Pavel: Alimentární infekce. Multimediální podpora výuky klinických a zdravotnických oborů :: Portál 2. Lékařské fakulty [online] , [cit. 09. 11. 2025]. Dostupný z WWW: https://mefanet-motol.cuni.cz/clanky.php?aid=2031.
